Medicinska kozmetika

Dermokozmetičko čišćenje lica/leđa i iontoforeza

 Mehanička ekspresija komedona kojem prethodi čišćenje lica od nečistoća i eventualnog make up-a te parenje u trajanju od 15 minuta. Nakon detaljne ekspresije slijedi dezinfekcija visokom frekvencijom i maska za hidrataciju i umirivanje kože.   

 • LICE 60 EUR ili 452,07 KN
 • LEĐA 120 EUR ili 904,14 KN
Kemijski pilinzi

MANDELIČNA KISELINA 
Ovo je izvrstan kemijski piling za vrlo osjetljivu, nečistu, iritiranu kožu, a velika prednost je što se lako koristi kod svih fototipova kože – pa i onih tamnijih. 

Ova je kiselina koja najmanje iritira kožu od svih kemijskih pilinga – što ne znači da nije izrazito potentna. Koristi se kao vrlo površinski i površinski piling. Velika molekularna težina ne dozvoljava duboko prodiranje u kožu, ali zato se ne javlja niti osjećaj trnaca ili peckanja koji je karakterističan kod kemijskih pilinga. Može se koristiti kos svih tipova koža. Mandelična kiselina lagano otapa međustanične sveze , stimulira sintezu kolagena, ali i staničnu obnovu kože. Zbog nakupljanja u lojnicama, regulira  njihov rad i smanjuje količinu mikroorganizama koji su odgovorni za stvaranje akne. 

Idealan piling za seboroičnu kožu, rozaceu, akne te manje ožiljke nastale kao posljedica akni, ali izrazitom dobro djeluje na smanjenje površinskih bora , neujednačenog tena , a potiče  zategnutost kože.

DA LI JE ZA MENE? Savršeno za osobe s osjetljivom kožom, prije važnih događaja (obično 48 sati prije) i održavanja između ostalih tretmana kože. Odgovara svim tonovima kože.  Preporuka je provesti terapijski niz tijekom 2 – 3 mj. I to u ritmu pilinga svaki 2. tjedan.
 
PRIPREMA Izbjegavajte izravno izlaganje suncu najmanje 14 dana prije zakazanog termina. Nemojte se depilirati ni koristiti kreme za depilaciju najmanje 1dan prije zakazanog termina. Izbjegavajte laserske i I abrazivne tretmane, microneddling 7 dana prije. Nemojte koristiti piling proizvode, kao niti proizvode s vitaminom A ili  retinolom najmanje 7 dana prije termina.                                                  
 
NJEGA NAKON TRETMANA  Izbjegavajte izlaganje suncu 1 tjedan nakon tretmana. Nemojte koristiti aktivne/piling proizvode 2 dana nakon tretmana. Bez uklanjanja dlaka na licu najmanje 14 dana (to uključuje depilaciju voskom, kremu za depilaciju, laser). Koristite proizvode koji ne iritiraju kožu slijedeća 24 sata.  Nanesite SPF svakodnevno. Izbjegavajte nanošenje jako tople vode ili proizvoda  koji griju tijekom 12 sati.

PIRUVIČNA KISELINA 
Piruvična kiselina je srednje duboki piling- djeluje sve do granice sa srednjim slojem kože. U prirodi ju nalazimo u medu, fermentiranom voću, octu.. Njezinon remodelirajuće djelovanje može se usporediti s manjim koncentracijama trikloroctene kiseline (TCA). Značajna je razlika što se nakon tretmana piruvičnom kiselinom može javiti samo blago do umjereno crvenilo, koje relativno brzo nestaje i ne ostavlja residue.

 Izrazito dobro otapa rožnati sloj , djeluje jako bakteriostatsko i regulira rad žlijezda lojnica pa je idealna u tretmanu zatvorenih i otvorenih komedonskih akni, aktiničkih i seboroičkih keratoza, ravnih bradavica. Izrazito dobro aktivira stanice srednjeg sloja kože zbog čega se pojačano obnavljaju kolagena i elastična vlakna pa dobivamo prirodan lifting efekat. Na koži dio se pretvara u mliječnu kiselinu pa od tuda i njezin učinak posvjetljivanja.

DA LI JE ZA MENE? Odličan piling za u bilo kojoj životnoj dobi. Izvrstan I na masnoj I na suhoj koži. Preporuka je provesti terapijski niz tijekom 2 – 3 mj. I to u ritmu pilinga svaki 2. tjedan. Ovaj piling najbolje je povoditi od rujna do travnja, kada je prisutnostz UVB zraka najmanja na ovoj Zemljinoj polutci.

PRIPREMA Nemojte se depilirati ni koristiti kreme za depilaciju najmanje 1dan prije zakazanog termina. Izbjegavajte laserske i I abrazivne tretmane, microneddling 7 dana prije. Nemojte koristiti piling proizvode, kao niti proizvode s vitaminom A ili  retinolom najmanje 7 dana prije termina. Može se započeti na osunčanoj kloži ( koju će tada posvijetliti).                                                                                                          

NJEGA NAKON TRETMANA   Izbjegavajte izlaganje suncu 1 tjedan nakon tretmana. Nemojte koristiti aktivne/piling proizvode 2 dana nakon tretmana. Bez uklanjanja dlaka na licu najmanje 14 dana (to uključuje depilaciju voskom, kremu za depilaciju, laser). Koristite proizvode koji ne iritiraju kožu slijedeća 24 sata.  Nanesite SPF svakodnevno. Izbjegavajte nanošenje jako tople vode ili proizvoda  koji griju tijekom 12 sati.  

GLIKOLNA KISELINA 
Ona je prirodni proizvod dobiven iz šećerne trske. Naravno, velike količine se dobivaju industrijski no to omogućuje modifikacije u inkorporiranju glikolne kiseline u pojedini pripravak. Naime, njezina bioraspoloživost, tj učinak na kožu, ovisi upravo o tome. Zato ju je moguće koristiti u rasponu od vrlo površinskog do srednje dubokog pilinga jer se s povećanjem njezine koncentracije mijenja i dubina prodora u kožu, a time i učinak. Najmanja je u grupi  alfa-hidroksi kiselina te lagano prodire kroz površinski slog epidermisa jer brzo otapa lipidne sveze među odumrlim stanicama gornjeg sloja kože. Može se koristiti sama u različitim koncentracijama, ali i vrlo lijepo u kombinacijama npr s retinolom i salicilnom kiselinom. 

Odlična je u tretmanu upalnih akni, ožiljaka, za ujednačavanje tena , ublažavanje strija.

 DA LI JE ZA MENE? Može se koristiti na svim tipovima koža, ali ne u svakoj koncentraciji. Nježnije I osjetljivije kože dobro podnnose niže koncentracije. . Preporuka je provesti terapijski niz tijekom 2 – 3 mj. I to u ritmu pilinga svaki 2. tjedan. Ovaj piling se ne preporuča provoditi tijekom ljetnih mjeseci.   

PRIPREMA Izbjegavajte izravno izlaganje suncu najmanje 14 dana prije zakazanog termina. Nemojte se depilirati ni koristiti kreme za depilaciju najmanje 1dan prije zakazanog termina. Izbjegavajte laserske i I abrazivne tretmane, microneddling 7 dana prije. Nemojte koristiti piling proizvode, kao niti proizvode s vitaminom A ili  retinolom najmanje 7 dana prije termina.                                                                              NJEGA NAKON TRETMANA    Izbjegavajte izlaganje suncu 1 tjedan nakon tretmana. Nemojte koristiti aktivne/piling proizvode 2 dana nakon tretmana. Bez uklanjanja dlaka na licu najmanje 14 dana (to uključuje depilaciju voskom, kremu za depilaciju, laser). Koristite proizvode koji ne iritiraju kožu slijedeća 24 sata.  Nanesite SPF svakodnevno. Izbjegavajte nanošenje jako tople vode ili proizvoda  koji griju tijekom 12 sati.  

SALICILNA KISELINA 
U prirodi salicilnu kiselinu nalazimo u zimzelenim listovima, brezi, zelju... 

Njezino udruženo keratolitičko i protuupalno djelovanje  je izvanredno pa je idealna u tretmanu aktiničkih i seboroičkih keratoza, otvorenih i zatvorenih komedona, ali i ograničenih upalnih promjena u koži. 

Može  se provoditi bez opasnosti od iritacije jer ima i analgetičko svojstvo pa koža nakon pilinga ne pokazuje uopće znakove iritacije.  


 DA LI JE ZA MENE? Odličan piling za u bilo kojoj životnoj dobi. Osobito dobar na masnoj koži, ali također na zreloj I starijoj koži nkoja je u pravilu suha. Preporuka je provesti terapijski niz tijekom 2 – 3 mj. I to u ritmu pilinga svaki 2. Tjedan.  Ovaj piling se ne preporuča provoditi tijekom ljetnih mjeseci.  

PRIPREMA Nemojte se depilirati ni koristiti kreme za depilaciju najmanje 1dan prije zakazanog termina. Izbjegavajte laserske i I abrazivne tretmane, microneedling 7 dana prije. Nemojte koristiti piling proizvode, kao niti proizvode s vitaminom A ili  retinolom najmanje 7 dana prije termina. Može se započeti na osunčanoj kloži ( koju će tada posvijetliti).       

NJEGA NAKON TRETMANA Izbjegavajte izlaganje suncu 1 tjedan nakon tretmana. Nemojte koristiti aktivne/piling proizvode 2 dana nakon tretmana. Bez uklanjanja dlaka na licu najmanje 14 dana (to uključuje depilaciju voskom, kremu za depilaciju, laser). Koristite proizvode koji ne iritiraju kožu slijedeća 24 sata.  Nanesite SPF svakodnevno. Izbjegavajte nanošenje jako tople vode ili proizvoda  koji griju tijekom 12 sati. 

TRIKLOROCTENA KISELINA 
Ovaj pripravak ne nalazimo u prirodi u ovakvom obliku. Radi se o izrazito jakoj kiselini koja na kožu ima djelovanje srednje dubokog do dubokog pilinga što znači da različito duboko ulazi u srednji soloj kože – dermis. Ima izrazito mkeratolitičko djelovanje na kožu, a kvalitetno anaboličko djelovanje ( sinteza novog kolagena i elastina) se postiže pravilnom primjenom preparata. 

Koristi se najviše u terapiji ožiljaka, za ublažavanje bora – čak i dubljih, sužavanje pora i svih promjena nastalih starenjem ili fotostarenjem.


DA LI JE ZA MENE? Odličan piling za u bilo kojoj životnoj dobi. Izvrstan I na masnoj I na suhoj koži. Ovaj piling je moguće provesti u razmacima od najmanje 4.-6.tjedana. Najbolje ga je provoditi od rujna do travnja, kada je prisutnostz UVB zraka najmanja na ovoj Zemljinoj polutci. 

PRIPREMA Nemojte se depilirati ni koristiti kreme za depilaciju najmanje 1dan prije zakazanog termina. Izbjegavajte laserske i I abrazivne tretmane, microneddling 7 dana prije. Nemojte koristiti piling proizvode, kao niti proizvode s vitaminom A ili  retinolom najmanje 7 dana prije termina. Može se započeti na osunčanoj kloži ( koju će tada posvijetliti). 

NJEGA NAKON TRETMANA  Izbjegavajte izlaganje suncu 1 tjedan nakon tretmana. Nemojte koristiti aktivne/piling proizvode 2 dana nakon tretmana. Bez uklanjanja dlaka na licu najmanje 14 dana (to uključuje depilaciju voskom, kremu za depilaciju, laser). Koristite proizvode koji ne iritiraju kožu slijedeća 24 sata.  Nanesite SPF svakodnevno. Izbjegavajte nanošenje jako tople vode ili proizvoda  koji griju tijekom 12 sati. 

LICE 60 EUR ili 452,07 KN
LEĐA 150 EUR ili 1130,18 KN
NADLANICE 60 EUR ili 452,07 KN 
PAKET LICE 3X 150 EUR ili 1130,18 KN
PAKET LEĐA 3X 400 EUR ili 3013,80 

Retinol piling

Retinol piling je srednje površinski piling koji sadrži retinol koji prodire duboko u sloj dermisa kože kako bi neutralizirao slobodne radikale i poboljšao proizvodnju kolagena. Ovo je tretman protiv starenja koji pomaže poboljšati izgled finih linija i bora, a može se koristiti za liječenje tvrdoglavih akni i ožiljaka.

DA LI JE ZA MENE? Savršeno za pojedince koji su zabrinuti zbog starenja kože, tvrdoglave pigmentacije i ožiljaka te akni. Svi tonovi kože sa adekvatnom pripremom.
PRIPREMA: Priprema je potrebna za klijente koji su skloni hiperpigmentaciji ili imaju srednje do tamne nijanse kože (Glikolni 12% preparat za čišćenje, serum Institut Even Blend), u trajanju od najmanje 4 tjedna. Potrebno je i koristiti Retinol serum najmanje 4 tjedna prije zakazanog termina.
NJEGA NAKON TRETMANA Izbjegavajte izlaganje suncu 2 tjedna nakon tretmana. Nemojte dirati ili povlačiti bilo koji dio kože koji se ljušti. Nemojte koristiti aktivnie/piling proizvode barem 5 dana nakon tretmana ili dok ne prestane ljuštenje. Bez uklanjanja dlaka na licu najmanje 14 dana (to uključuje depilaciju voskom, kremu za depilaciju, laser). Koristite samo nježne proizvode, uključujući nježno sredstvo za čišćenje, Multi-Activ Mist, balzam za popravak. Nanesite SPF svakodnevno. Izbjegavajte nanošenje topline, vode ili proizvoda tijekom 12 sati. Ako to ne učinite, piling se može ponovno aktivirati i izazvati štetne reakcije.  

110 EUR ili 828,80 KN
PILING RETIONOLOM 3X 300 EUR ili 2260,35 KN

Mezoterapija

Mezoterapija je neinvazivni zahvat kojim se u određeni sloj kože injicira mezoterapijski koktel u svrhu regeneracije kože i poticanja metaboličke aktivnosti kože i potkožnog tkiva. Na taj način provode se zahvatiti u cilju pomlađivanja, hidratacije, usporavanja procesa starenja, terapije bora, liftinga, tretiranja celulita, smanjenja volumena masnog tkiva, poticanja rasta kose, terapije hiperpigmentacija, strija i ožiljaka. Mezoterapija se provodi instrumentima koji sadrže jednu do nekoliko stotina igli kojima se u kožu na određenu dubinu injiciraju/unose mezoterapijski kokteli, a najpoznatiji oblici terapije su: zahvat mezoterapijskim „pištoljem“, mezoterapija uz dermaroller, mezoterapija microneedling tehnikom. Izbor samog načina provođenja zahvata ovisi o željenom terapijskom učinku i regiji tijela koja se tretira.

Mezoterapijski kokteli sadrže vitaminsko mineralne pripravke, mikroelemente, biljne ekstrakte s povoljnim ciljanim učinkom na kožu, faktore rasta i preparate hijaluronske kiseline različitih molekularnih veličina. Priprema za zahvat uključuje planiranje terapije ovisno o željenom učinku, informiranje pacijenta o samom zahvatu te pripremu tretiranog područja aseptičnim postupkom i prema želji pacijenta aplikacija lokalnog anestetika.

Mezoterapija lica, vrata i dekoltea mezoterapijskim „pištoljem“ je zahvat koji se provodi u svrhu pomlađivanja, revitalizacije, hidratacije kože, terapiju plitkih bora, „plumping“ efekta. Sam zahvat je bezbolan, no za mnoge pacijente ugodniji ako se provodi nakon nanošenja lokalnog anestetika. Najčešći mezoterapijski koktel za ovaj zahvat sadrži vitaminsko mineralne pripravke, hijaluronsku kiselinu i epidermalne faktore rasta koji se injiciraju epidermalno.  Nakon zahvata slijedi lagana masaža lica. Nakon zahvata nema edema ili iritacije te se može nanositi make up. Terapijski učinak vidljiv je odmah i traje između 7 i 28 dana. Ritam provođenja zahvata je individualan i u dogovoru s pacijentom u razmacima od 7-28 dana. Doba godine kada se posebno preporuča mezoterapija lica, vrata i dekoltea je doba nakon zimske sezone i nakon povratka s ljetovanja kada je koža najizloženija vanjskim utjecajima. Mezoterapija lica, vrata i dekoltea je zahvat koji se može provoditi tijekom cijele godine neovisno o vanjskim klimatskim faktorima i izlaganju suncu uz praćenje preporuka o odgovornom izlaganju suncu.    


 • LICE 130 EUR ili 979,49 KN
 • VRAT I DEKOLTE 150 EUR ili 1130,18 KN
Složena mezoterapija
 • personalizirani tretmani  za ciljanu obnovu kože, 
 • lipoliza -uklanjenje masnih jastučića, 
 • obnovu vlasišta
 • ublažavanje s strija uz mezoterapijski koktel koji obavezno sadrži faktore rasta
 • LICE 300 EUR ili 2260,35 KN 
 • VRAT I DEKOLTE 330 EUR ili 2486,39 KN
Mezoterapija revival faktorima rasta
 • LICE 400 EUR ili 3013,80 KN 
 • VRAT I DEKOLTE 440 EUR ili 3314,18 KN
Microneedling

Neinvazivni do minimalno invazivni zahvat na koži. Zahvatom se uzrokuju ciljana mikrooštećenja u površinskom sloju kože čime se potiče regeneracija kože. Uspješno se tretiraju statičke bore, ožiljci, dijelom i proširene pore.

 • -
  LICE 130 EUR ili 979,49
 • -
  LICE 3X 350 EUR ili 2637,08 KN
 • -
  LICE OŽILJCI 200 EUR ili 1506,90 EUR
 • -
  LICE OŽILJCI 3X 540 EUR ili 4068,63 KN
 • -
  LICE BORE 200 EUR ili 1506,90 KN
 • -
  LICE BORE  3X 540 EUR ili 4068,63 KN
 • -
  DEKOLTE 280 EUR ili 2109,66 KN
 • -
  DEKOLTE 3X 760 EUR ili 5725,22
Ultrazvučna hidrodermoabrazija

Nježno, ali temeljito uklanjanje orožnjele povržine kože lica, varata i dekoltea ultrazvučnim abraderom.

 • -
  50 EUR ili 376,73 KN
Iontoforeza

20 EUR ili 150,69 KN

LED fototerapija

Za blistavu, wow teksturu kože, naša neinvazivna LED svjetlosna terapija djeluje na staničnoj razini (posebno izvrsno za borbu protiv aktivnih akni i rosacea). Umirujuća LED svjetla ciljaju duboko u stanice pojačavajući njihove unutarnje funkcije, foto-stimulirajući dermalni protok krvi i stvaraju brže zacjeljivanje tako da vaša koža uvijek izgleda pomlađeno.

ŽUTA LED SVJETLOSNA TERAPIJA:
- Valna duljina: 583 nm
- Dubina penetracije kože: 1-2 mm
- Zacjeljivanje rana
- Indukcija kolagena 
- Pomlađivanje i hidratacija kože
- Svjetliji ten
- Poboljšava limfnu drenažu  

TERAPIJA PLAVIM LED SVJETLOM:
Valna duljina: 423 nm
- Dubina penetracije kože: 1 mm
- Subvencionira aktivne akne
- Uklanja bakterije koje uzrokuju akne
- Smanjuje upalu
- Poboljšava teksturu kože
- inhibicija lojnih žlijezda  

TERAPIJA ZELENIM LED SVJETLOM:
- Valna duljina: 532 nm
- Dubina prodora kože: 0,5-2 mm
- umiruje osjetljivu kožu
- smanjuje i sprječava hiperpigmentacije  

TERAPIJA CRVENIM LED SVJETLOM:
- Valna duljina: 640 nm
- Dubina penetracije kože: 1-6 mm
- poboljšava regeneraciju stanica kože
- poboljšava  cirkulaciju krvi
- ublažavanje boli
- pospješuje unos aktivnih sastojaka  

 Nakon tretmana za dugotrajne rezultate potrebno je hidratizirati kožu. LED tretman svjetlosnom terapijom fantastičan je samostalan tretman koji ostavlja vašu kožu energičnom i blistavom. To je tretman koji također pospješuje rezultat bilo kojeg od naših drugih dermokozmetičkih tretmana kože, kao i kod bilo kojeg od naših kozmetičkih injekcijskih tretmana kako bi se ubrzao proces zacjeljivanja, minimizirajući crvenilo/oticanja  

 • -
  40 EUR ili 301,38 KN
 • -
  3X 110 EUR ili 828,80 KN 
Polipeptidni power tretmani (akne, ožiljci, hiperpigmentacije, bore)

Genosys power solution je formuliran sa posebno izabranim sastojcima za microneedling tretmane. SASTOJCI sh-Polypeptide-7 je rekombinirani protein koji ima istu strukturu i funkciju kao i ljudski hormon rasta koji je ključni hormon u tijelu za stimulaciju obnove tkiva, poticaja rasta, proizvodnju stanica i regeneraciju. Peptidi imaju sposobnost komunikacije sa stanicama kako bi pomogli u samooporavku kože i stimulirali sintezu kolagena. Prirodni ekstrakti – botaničke matične stanice imaju anti-alergijsko, anti-virusno i antioksidativno djelovanje. Pomažu u liječenju kožnih upala i svraba.  Lactobaccilus/ferment sojinog mlijeka - sadrži protein, lecitin, amino kiseline, izoflavon i GABA i ima izvrsno anti-bakterijsko i protuupalno djelovanje. 

SKIN FRIENDLY FORMULA Genosys Power Solution veliku pažnju pridaje skin friendly formuli koja ne sadrži štetne aditive obzirom da pri microneedling tretmanu sastojci prodiru duboku u kožu. Iz tog razloga ne sadrži parabene, etanol, umjetne mirise i boje koji mogu iziritirati kožu.     GENOSYS POWER SOLUTION AWS visoko je funkcionalno rješenje koje smanjuje pojavu bora i poboljšava čvrstoću kože. TIP KOŽE: Starija koža, koža s borama

KLJUČNI SASTOJCI:
Sh-polipeptid-7 – učinkovito prodire u kožu i aktivira matične stanice koje se nalaze u bazalnom sloju kože kao i u folikulu dlake. Moćne matične stanice stvaraju nove stanice u epidermisu
Ekstrakti botaničkih matičnih stanica – smiruje upale kože, ima antivirusno, anti alergijsko i antioksidativno djelovanje
Adenozin – ima antiupalno djelovanje – pomaže zacjeljenje i rekonstrukciju tkiva
Bakreni tripeptid-1 – stimulira sintezu kolagena u fibroblastrima, povećava akumulaciju proteina, glikosamiglikana i DNK u oštećenoj koži.
Acetil heksapeptid-8 – učinkovit protiv bora sa efektom opuštanja mišića.
Arbutin – inhibira stvaranje melanina i time drastično smanjuje mogućnost pigmentacije i nastajanja flek. Arbutin je jedan od najsigurnijih sastojaka za bijeljenje kože. Tri glavna efekta su mu bijeljenje kože, učinak protiv starenja kože kao i UVB/UVC filter.  

GENOSYS POWER SOLUTION SWS visoko je obogaćeno rješenje koje pomaže poboljšati pigmentaciju, ujednačiti tonus kože i osvijetliti površinu kože. TIP KOŽE: nepravilna, mutna koža, koža s hiperpigmentacijom

KLJUČNI SASTOJCI:
Sh-polipeptid-7 - učinkovito prodire u kožu i aktivira matične stanice koje se nalaze u bazalnom sloju kože kao i u folikulu dlake. Moćne matične stanice stvaraju nove stanice u epidermisu 
Palmitoyl tripeptid-1 – inicira stvaranje kolagena, inicira stvaranje glikozaminoglikana, pomaže koži zadržati prirodnu čvrstoću, ojačava vezivno tkivo i potpomaže regeneraciju oštećenja
Ekstrakti botaničkih matičnih stanica – smiruje upale kože, ima antivirusno, anti alergijsko i antioksidativno djelovanje
Arbutin – inhibira stvaranje melanina i time drastično smanjuje mogućnost pigmentacije i nastajanja flek. Arbutin je jedan od najsigurnijih sastojaka za bijeljenje kože. Tri glavna efekta su mu bijeljenje kože, učinak protiv starenja kože kao i UVB/UVC filter.
Aspergillus/Sacchromyces/Glyrrhiza – ekstrakti korijena, ferment filtrat – izbjeljujući efekt
Licorice – ekstrakt korijena – sprječava pigmentaciju sprječavajući aktivaciju tirozinezu. Sprječava trajnu diskoloraciju i ima anti upalni učinak
Kojična kiselina – ima efekt sličan hidrokinonu, ali bez neželjenog učinka. Dobiva se iz japanske pečurke, učinkovito sprječava stvaranje melanina.
Scutellaria Baicalensis – ekstrakt korijena – ima protuupalno, antioksidantno, antimikrobno, antimikotično, antivirusno djelovanje, djeluje i protiv slobodnih radikala

GENOSYS POWER SOLUTION CTS visoko je koncentrirana otopina koja pomaže potaknuti preoblikovanje tkiva. Pomaže koži da zadrži prirodnu elastičnost i poveća snagu kože. TIP KOŽE: Koža bez elastičnosti, koža s ožiljkom

KLJUČNI SASTOJCI:
Sh-polipeptid-7 - učinkovito prodire u kožu i aktivira matične stanice koje se nalaze u bazalnom sloju kože kao i u folikulu dlake. Moćne matične stanice stvaraju nove stanice u epidermisu
Palmitoyl tripeptid-1 – inicira stvaranje kolagena, inicira stvaranje glikozaminoglikana, pomaže koži zadržati prirodnu čvrstoću, ojačava vezivno tkivo i potpomaže regeneraciju oštećenja
Ekstrakti botaničkih matičnih stanica – smiruje upale kože, ima antivirusno, anti alergijsko i antioksidativno djelovanje
Copper Tripeptide-1 – Stimulira sintezu kolagena u fibroblastima, povećava akumulaciju proteina, glikosaminglikana i DNK u oštećenoj koži.
Palmytol Hexapeptite-12 – stimulira fibroblaste i kolagenezu
Hijalurnoska kiselina – povećava glatkoću, omekšsva kožu i smanjuje naboranost. Pruža odlično okruženje za rast novih stanica i zarastanje oštećene kože.
 

GENOSYS HES VOLUME ENHANCING SOLUTION rješenje je za hidrataciju i učvršćivanje visokih performansi. Pomaže u povećanju volumena kože pojačavajući učinke hijaluronske kiseline na punjenje i daje koži dugotrajnu vlagu zadržavanjem vode u koži. TIP KOŽE: Osjetljiva koža, suha koža, opuštena koža KLJUČNI SASTOJCI: Sh-polipeptid-7 - učinkovito prodire u kožu i aktivira matične stanice koje se nalaze u bazalnom sloju kože kao i u folikulu dlake. Moćne matične stanice stvaraju nove stanice u epidermisu
Natrij hijaluronat – najpoznatiji i najbolji hidratacioni polimer jer ima ogroman kapacitet vezivanja vode. To kožu čini glatkom, zategnutom, omekšalom. Smanjuje bore i stimulira regeneraciju stanica.
Bakar tripeptide-1 – pomaže zarastanje narušenog integriteta kože. Stimulirfa fibroblaste u stvaranju novog kolagena, kao faktor rasta stanica kože pomaže njezinu regeneraciju.
Palmitoyl oligopeptid – ima odličnu regenerirajuću sposobnost, djeluje na bore tako što proizvodi kolagen, elastin, hijaluronsku kiselinu, glikozaminoglikane
Palmitoyl Tetrapeptid – izravno utječa na sprječavanje imflamacije kože. Stimulira sintezu kolagena te tako djeluje na bore.
Biophytextem – spoj bogat saponinima i flavonoidima. Ovaj spoj povećava mikrocirkulaciju, štiti kapilare od oštećenja (kompleks Ruscus Aculeatus Root Extract, Escin, Ammonium Glycyrrhizate, Centella Asiatica Extract, Calendula Officinalis Flower Extract i Hydrolyzed Yeast Protein)

GENOSYS POWER SOLUTION PCS otopina je protiv mrlja koja kontrolira prekomjernu proizvodnju ulja i pomaže u sprječavanju izbijanja akni. TIP KOŽE: Akne, masna koža

KLJUČNI SASTOJCI:
Sh-polipeptid-7 - učinkovito prodire u kožu i aktivira matične stanice koje se nalaze u bazalnom sloju kože kao i u folikulu dlake. Moćne matične stanice stvaraju nove stanice u epidermisu
Palmitoyl tripeptid-1 – inicira stvaranje kolagena, inicira stvaranje glikozaminoglikana, pomaže koži zadržati prirodnu čvrstoću, ojačava vezivno tkivo i potpomaže regeneraciju oštećenja
Ekstrakti botaničkih matičnih stanica – smiruje upale kože, ima antivirusno, anti alergijsko i antioksidativno djelovanje
Pinus radiate – ekstrakt protiv slobodnih radikala i antioksidant
Hamamelis – ekstrakt protiv upala i za smirivanje kože
Houttuynia cordata – ekstrakt zaštitnog djelovanja

 • -
  110 EUR ili 828,80 KN