Naš tim

 Prim. dr. Sanja Gregurić

Medicina je moj životni poziv - ne zvanje. Rješavajući problem holistički i cjelovito, kombinirajući stečena znanja i iskustvo, pristupam svakom pacijentu individualno  s punom pažnjom. Dermatovenerologija je moje određenje, a koža organ koji me svaki puta ponovno oduševljava. Ona je “prozor” u našu unutrašnjost. Koža uistinu ispisuje govor tijela.

Katarina Svalina

Uvijek sam smatrala plemenitim zanimanja koja prije svega nastoje pomoći čovjeku. Biti dio tima, predvodenog liječnicom koja svojim znanjem i stručnošću već dugi niz godina pomaže svima koji odluče potražiti pomoć u Dermolabu, za mene je izuzetna motivacija. Svakodnevno nastojim svoje vještine i znanje upotrijebiti kako bi svi pacijenti Dermolaba dobili najbolju uslugu prilikom svog posjeta te kako bih našem timu osigurala vrijeme i sve potrebne uvjete da se bave onime u čemu su najbolji.

Dr. Brigita Kovačević Klenkar

Volim svoj posao jer volim medicinu, a posebno prevenciju i edukaciju pacijenata o pozitivnim navikama. Pri tom kroz dermatologiju primjenjujem znanja o internističkim granama kroz dijagnostiku i klinički pregled i kirurskim granama medicine jer mi kroz male kirurške zahvate omogućuje spajanje medicinske struke i umjetnosti kroz svoj estetski aspekt. I možda sasvim osobno i najvažnije, zato što se na kraju radnog dana osjećam zadovoljno i ispunjeno i da je moje znanje, energija i entuzijazam usmjereno na pravo mjesto.

Paula Begović

Medicinski sam kozmetičar koja je svoju ljubav prema dermatologiji nastavila poslom u ordinaciji. Bilo kojem medicinskom tretmanu pristupam s posebnom pažnjom i trudim se da svaki pacijent bude zadovoljan. Volim svoj posao i radujem se svakom novom usavršavanju.